En søt liten hÄnglargutt...

til en god venn...
Motivet er fra de nye vårstemplene og er malt med Distress på akvarellpapir (300g) med akvarellpensel. Har brukt blåfargen "Broken China" som utgangspunkt og da ble det som du kan se et ganske friskt kort med glade farger. Hvis jeg sier at kortet er til en god svensk venn, så forstår dere sikkert hvorfor fargevalget ble som det ble ;-). De små stjernene i bagrunnen er stempler jeg har laget selv, med ImagePac, stempellagesett.


Forsiden...


..fra en annen vinkel..

Jeg har laget "juksesøm" med rissehjul, etter tips fra Berit. Deretter har jeg streket opp med penn mellom hullene - volia..juksesøm!! Har tredd stjernene på scrappersfloss og festet de med 3D-puter.

Baksiden... Grunnen til at det ble så mange "håndlaget av Anita" stempler, er rett og slett fordi jeg forsøkte desperat å rette opp en liten stemplingsfeil...
Ha en strålende dag videre!
Klem Anita

#6 SommerhÄnglar

Her er nok et kort med de nye og herlige sommerhänglarna. Motivene er malt med Distress på akvarellpapir (300g) med akvarellpensel. Ble et skikkelig pepita-/piknikrutete-kort. Syns det var så passende til hage og hagearbeide.

Har fått spørsmål om hvordan jeg får hårbånd og skjerf så rett og jevnt... Vel, her har man virkelig igjen for å være litt pirkete. Jeg klipper med en spiss liten saks, sånn at jeg kommer til i alle kriker og kroker. Når denne delen er klippet ut, svamper jeg lett i kantene med Vintage Photo, sånn at ikke disse syns så godt. For sikkerhets skyld fargelegger jeg der hvor mønsterarket skal limes, gjerne med en mørk brun (Vintage Photo)... Vår stempelvenn fra Nederland, Inge har laget en fin tutorial som viser dette; Dress you up!

Her er forsiden av kortet...


Rundt perla har jeg brukt mini rondeller, fra Scrapparguri.


Her har jeg forsøkt å lage gjerde. Har stanset ut "plankene" med Word Window Punch.

Innsiden av kortet. Har laget 2 lommer hvorav den ene inneholder en pose med gressløkfrø fra Plantasjen. Den andre inneholder en tag med hilsen på baksiden...

Her ser man hårbåndet til gartnerhÄnglen litt bedre...

Her ser man innsiden med hele tagen...

Tagen.. med plass til en personlig hilsen på baksiden...
Beltestemplet til høyret er fra vårstemplene.

Baksiden...

Forsøker å besøke de som legger igjen kommentarer, sånn at jeg får takket pent..og kikket litt i deres flotte skapelser. Det er imidlertid noen jeg ikke finner igjen og det er de uten egen blogg. Så da er det virkelig på sin plass å takke her i stedet; TUSEN HJERTELIG TAKK for alle søte kommentarer dere legger igjen. Det gjør godt og gir massevis av motivasjon.

Ha en super dag, alle sammen!

Klem Anita

#4 SommerhÄnglar

Lå en natt og ikke fikk sove og da kom jeg på en artig idé....
Resultatet av denne, ser du her:
Jeg har stemplet med Versa MarksTransparent og drysset på glitter... Det blir på en måte som å embosse, men at jeg har byttet ut embossingpulver med glitter. For at ikke dette skulle falle av har jeg lagt et ekstra ark med transparent utenpå. Effekten ble ganske morsom. Hullet i midten er skåret ut ved hjelp av Coluzzle skjæresystem.

Var ikke så lett å få det frem på bildet, men jeg har tatt bilder fra ulike vinkler for å vise så godt det lar seg gjøre. Teksstemplet er fra Stempelglede og metallpynten er selvsagt fra Unik Hobby :-)

Her ser det nesten ut som et lite spøkelse *ler*

Her fra en annen vinkel...

Her ser dere kortet når det er lukket igjen... og glitterhÄnglen treffer den fargelagte hÄngelen inni kortet..

Her har jeg zoomet litt, så ser dere bedre...

Her er den fargelagte, inni kortet...

Her er resten av innsiden...
(har laget en criss cross løsning med bursdagshilsen inni)

..Her er tagen med bursdagshilsenen...

Og til slutt, en matchende bakside...

Motivet, som forøvrig er min soleklare favoritt, er fra sommerhänglarna. Motivene er malt med Distress på akvarellpapir (300g) med akvarellpensel.

Ønsker alle mine landsmenn en riktig flott 17.mai
- Gratulerer med dagen!

..og selvfølgelig ønsker jeg alle dere andre en superdupertoppers weekend også.

Klem Anita

#2 SommerhÄnglar

..her er et kort til med de nye sommerhänglarna. Har kombinert med en piknik-kurv fra fjorårets sommerpakke. Motivene er malt med Distress på akvarellpapir (300g) med akvarellpensel. Hullet til den smarte lukkemekanismen (som jeg har liftet fra Kristine) og tagen med 'god sommer' er stanset ut ved hjelp av Word Window Punch.

Her ser dere lukkemekanismen bedre...

Hänglarjenta har pynta seg med hårbånd som matcher duken i piknik-kurven og pleddet.

Matchende bakside...

Made by... er skrevet på PC, printet og stanset ut med liten sirkelpunch. Fontene jeg har brukt heter Albertus MT Lt og 2Peas Ditzy. Scallopsirkelen er Nesting Flowers fra Quickutz.

Ha det bra så lenge!
Bare jeg får hodet litt over vannet, skal jeg at meg en bloggaround og takke alle dere som er så utrolig søte og legger igjen så koselige kommentarer.
Klem Anita

#1 SommerhÄnglar

ENDELIG! Nå har vi fått grønt lys for å avduke de nye sommerstemplene fra hÄnglar & stÄnglar. Motivet er malt med Distress på akvarellpapir (300g) med akvarellpensel. Jordbærene er stanset ut med QK-dies og tekststemplet 'Tusen takk' er fra Stempelglede.

Her er kortet med matchende gavepose. Hanken på gaveposen er stanset ut med Word Window Punch.
Forside...

Bakside...

Jordbærene er fylt med hvitt glitter
(ser nesten ut som sukker)...

Disse søte hempene er stanset ut med Word Window Punch.
Har brukt denne detaljen gjennomgående på både kortet og gaveposen.

Gaveposen forfra...

Nok en gang måtte jeg ha med disse supersøte 'Made with love' anhengene fra Unik Hobby

Gaveposen bakfra...
Har endel kort som ligger i kø for å publiseres, så de kommer litt etter litt..

Ha en strålende torsdag videre folkens!

Klem Anita

Et enkelt hÄnglarkort

Her er et hÄnglarkort i all enkelhet. Motivet er fra de nye vårstemplene. De søte små blomstene er fra fjorårets sommerpakke, den flotte ramma fra Norsk Stempelblad og tekststemplet fra Stempelglede.

Får mange spørsmål om hvor jeg har kjøpt disse hjertene. Vel, de finner du i sortimentet til Unik Hobby.

Blomstene er limt på lag på lag, noen med vanlig tape og noen med 3D-puter, for å bygge de litt opp. Har i tillegg fylt kronbladet med 3D lim. Teksten "tusen takk" er Rubon's fra Norsk Stempelblad.

Ha en strålende dag videre folkens.

Klem Anita

Dåpspresang

Etter en laaang pause fra papir og stempler, var det usedvanlig koselig å sitte ned og bare kose seg med å lage en liten hilsen. Ikke ...